Menu
Your Cart

Stream Team

Hallo, mijn naam is Jelle in game heet ik Wxlf ik ben 17 jaar ik game graag ik ben een fortnite contend streamer voor angel ik probeer zo veel mogelijk live te zijn bijvoorbeeld elke dag of om de dag. buiten angel speel ik ook nog andere games b.v. Valorand, mincraft en rocket League buiten het game..
$0.00
Ex Tax:$0.00
hi everybody...I'm Aquilioes, 23 years old, and love to play some Fortnite & COD and I'm Dutch but I can also speak English! I like to laugh and play with my mates.im in an Esport clan named: Angel Clan, as I am the Co-Leader of the clan. I wanna thank everybody who has followed and supported me..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Hallo allemaal, ik ben d1zzyduck, ik ben 24 jaar oud uit Nederland. Ik vind het leuk om mensen een goede tijd te geven wanneer ze naar mijn stream kijken. Op dit moment is Fortnite de game die ik het meest stream. Als Content Creator voor Angel is het #GoodVibesOnly Hello everyone i'm d1zzyduck, ..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Mijn naam is Sander en ik ben 26 jaar oud. Streamen doe ik voor de fun en de interactie met kijkers. Ik speel van alles. Van actie tot story games. Niks is mij te gek, behalve ik zelf dan. Ik ben helemaal knettaah. My name is Sander and I am 26 years old. I stream for fun and interaction with vie..
$0.00
Ex Tax:$0.00
MissCletus, uit Nederland. Volg mijn Twitch voor een aantal relaxte en chill streams. Plezier met vrienden, dat is waar het allemaal om draait. Kom en doe mee met het feest. MissCletus, from the Netherlands. Follow my Twitch for some laid back streams, fun, and friends. That's what it's all about..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Hoi Hoi, Ik ben Shirly, 24 lentes jong, speel graag samen met kijkers en vrienden diverse games on- en off stream. Kom een langs of beter nog doe mee, ook in de chat, laat iets van je horen. Hi Hi, I am Shirly , 24 years old, I like to play various games on- and off-stream together with viewers a..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Mijn naam is Levey ook wel bekend als Suriprof21. Ik ben 29 jaar oud en ben woonachtig in Nederland. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor videogames. Ik speel regelmatig met kijkers omdat ik het leuk vind om met andere in contact te komen. Content Streamer & Oprichter van An..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Hallo, mijn naam is Danny oftewel TheDutchDaddy. 31 jaar en geboren en getogen in Nederland! Vader van 2 kleine jongens. Ik zou graag videogames spelen op mijn PS4. Meestal Fortnite, maar soms ook Call of Duty Modern Warfare. Hi, my name is Danny aka TheDutchDaddy. 31 years old and born and rais..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Hey, leuk dat je een kijkje neemt op mijn kanaal! Ik ben Mirjam en ben 20 jaar en vindt het leuk om te gamen:) daarom ben ik ook maar begonnen met streamen buiten het gamen om ga ik nog naar school. Hey, nice that you take a look at my channel! My name is Mirjam and I am 20 years old and I enjoy ..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Ik ben Charonni, 27 jaar oud en woon in de provincie Groningen. Ik ben Fortnite begonnen te spelen in de laatste 2 weken van seizoen 7, en vind het een heel leuk spel om te spelen. Ik ben in Mei 2019 begonnen met streamen. Dit doe ik niet op vaste tijden en dagen, maar wanneer ik er zin en tijd voor..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Hoi mijn naam is Damian, ik ben 22 jaar oud en kom uit Haaren (NB). Mijn grootste hobby is natuurlijk gamen, daarnaast heb ik ook nog een passie voor auto's. ik ben team Angel gejoined omdat ik daar de mogelijk zag om door te kunnen groeien als een Content Streamer ik speel games met maar een hand, ..
$0.00
Ex Tax:$0.00
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)